www.bahtiyar.forumkostenlos.at

BAHTiYARIN AiLE PLATFORMUNA HOSGELDiNiZ !
 
StartseiteAnmeldenLogin

Austausch | 
 

 Dana Kavurma-Degisik Metod

Vorheriges Thema anzeigen Nächstes Thema anzeigen Nach unten 
AutorNachricht
prof7780
MODERATOR
MODERATOR
avatar

Männlich
Anzahl der Beiträge : 2355
Alter : 40
Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg
is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur
Anmeldedatum : 30.03.08

BeitragThema: Dana Kavurma-Degisik Metod   13/4/2008, 00:29



Malzemeler
Dana Bonfile :120 gr
Taze Sivri Biber :4 adet
Domates orta boy :1 adet
Arpacık Soğan :10 adet
Sarımsak :4 diş
Taze Mantar(orta boy) :5 adet
Tereyağı :40 gr
Tuz,Kara biber, Kekik

Ekmek Sepeti İçin

Beyaz Un :100 gr
Tuz ve su

Yapılışı
Ekmek sepetini yapmak için un,su,tuz karıştırılıp kulak memesi kıvamında hamur elde edilir.
Yapılan hamur küçük rol şeklinde yapılıp bir kasenin yardımı ile sepet şeklinde örülür.
Örülen sepet hamuru 180 derece fırında 15 dakika pişirilir.Sepetimiz hazırdır.

Dana kavurma için öncelik ile bütün malzemeler sarımsak hariç küp şeklinde doğranır.
Tavamıza tereyağı ilave edilerek hızlı ateşte sıra ile et ,arpacık soğan,mantar,sivri biber ve son olarak
domatesler ilave edilir.Kizartilir. Tuzu,karabiberi ve kekiği atılarak son bir kez karistirilip ocaktan alınır.
Sepetin içerisinde sıcak olarak servis edilir.



Alinti

_________________
BU TEN TOZLARIN CAN YÜZÜNE PERDE OLUR
BU YÜZDEN BU PERDEYI YIRTARIM GÜZEL OLUR


Nach oben Nach unten
Benutzerprofil anzeigen
 
Dana Kavurma-Degisik Metod
Vorheriges Thema anzeigen Nächstes Thema anzeigen Nach oben 
Seite 1 von 1

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
www.bahtiyar.forumkostenlos.at :: BAYANLARA ÖZEL :: HER TÜRLÜ YEMEK & TATLI TARiFLERi vs. :: Et-Kebab-Köfte-Izgara vs.-
Gehe zu: