www.bahtiyar.forumkostenlos.at

BAHTiYARIN AiLE PLATFORMUNA HOSGELDiNiZ !
 
StartseiteAnmeldenLogin

Teilen | 
 

 Sis Kebap

Nach unten 
AutorNachricht
prof7780
MODERATOR
MODERATOR
avatar

Männlich
Anzahl der Beiträge : 2355
Alter : 41
Devlet/Sehir : BRD/ Baden-Württemberg
is alani/Hobi : Issiz Adamin Isi Coktur
Anmeldedatum : 30.03.08

BeitragThema: Sis Kebap   13/4/2008, 00:22



Malzemeler :
* 1 kg kuşbaşı et
* 1 baş soğan
* 3-4 diş sarmısak
* 2 kaşık yoğurt
* 1 kaşık salça kimyon
* karabiber,tuz,pulbiber


Hazırlanışı :
Verilen malzeme karıştırılıp bekletilecek (en az 2 saat). Şişe dizerken etin boyuna boyuna dizilecek.
Daha sonra mangal ateşinde veya 200 drece fırında pişirilecek. Afiyet olsun.

:11:

Alinti

_________________
BU TEN TOZLARIN CAN YÜZÜNE PERDE OLUR
BU YÜZDEN BU PERDEYI YIRTARIM GÜZEL OLUR


Nach oben Nach unten
Benutzerprofil anzeigen
 
Sis Kebap
Nach oben 
Seite 1 von 1

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
www.bahtiyar.forumkostenlos.at :: BAYANLARA ÖZEL :: HER TÜRLÜ YEMEK & TATLI TARiFLERi vs. :: Et-Kebab-Köfte-Izgara vs.-
Gehe zu: