www.bahtiyar.forumkostenlos.at

BAHTiYARIN AiLE PLATFORMUNA HOSGELDiNiZ !
 
StartseiteAnmeldenLogin

Teilen | 
 

 Anakao Tatlisi

Vorheriges Thema anzeigen Nächstes Thema anzeigen Nach unten 
AutorNachricht
perikiz
MODERATOR
MODERATOR
avatar

Weiblich
Anzahl der Beiträge : 972
Alter : 46
Devlet/Sehir : Almanya
is alani/Hobi : Ev Hanimi
Medeni Hali - Evli/Bekar : Evliyim
Anmeldedatum : 31.03.08

BeitragThema: Anakao Tatlisi   25/4/2008, 05:16

Anakao Tatlısı


Muhallebisi İçin;

1 kilo süt, 2 yemek kaşığı nişasta, 2 yemek kaşığı un, 1 bardak şeker, 10gr vanilya (1 paket, bazı vanilyalar 5gr oluyo dikkat)
1 paket bisküvi (pötübör yada kakaolu)
1 çay bardağı ceviz
1 limon kabuğu rendesi
1 poşet krem şanti+yarım bardak süt

Muhallebi malzemeleriyle muhallebiyi yapın ılınmasını bekleyin. Robotta bir paket bisküviyi ( tepsi büyük değilse fazla geliyo ) un haline getirin, tepsiye yayın. Muhallebiyi yavaşça bisküvi tozunun üstüne her tarafına gelcek şekilde dökün, buzdolabına. Soğuduktan sonra yarım bardak sütle yapılan krem şantiyi ve ince dövülmüş cevizle karıştırılan limon kabuğu rendesini en üste ekleyin, dolaba..Ben aceleden pek beceremedim ama tepsiden çıkarırken sarma usulü tabağa alıyoruz, üstüne varsa hazır çikolata sosu
, yoksa benmari usulü eritilmiş çikolata ile servis yapıyoruz. Şöyle bi görüntü oluşuyo



_________________
Hayat ücbucuk ile Dört arasindadir ;
ya ücbucuk atarsin yada dört dörlük Yasarsin.


Nach oben Nach unten
Benutzerprofil anzeigen
 
Anakao Tatlisi
Vorheriges Thema anzeigen Nächstes Thema anzeigen Nach oben 
Seite 1 von 1

Befugnisse in diesem ForumSie können in diesem Forum nicht antworten
www.bahtiyar.forumkostenlos.at :: BAYANLARA ÖZEL :: HER TÜRLÜ YEMEK & TATLI TARiFLERi vs. :: Kurabiye-Pasta-Kek-Tatlilar vs.-
Gehe zu: